Πως ηταν οι ΟΝΑΡ????
5 απαντήσεις
:: Χαλαρή κουβεντούλα... :: Μουσική
Σελίδα 1 από 1
Πως ηταν οι ΟΝΑΡ????
Για πείτε μας λοιπόν πως ήταν η συναυλία?
Εμάς μας άρεσε πολύ....
Για να δω όμως και τις απόψεις σας...Αλλα και στιγμιότυπα αν έχετε,φοτο κτλ!
Επίσης να πούμε και τα αρνητικά!
Εμάς μας άρεσε πολύ....
Για να δω όμως και τις απόψεις σας...Αλλα και στιγμιότυπα αν έχετε,φοτο κτλ!
Επίσης να πούμε και τα αρνητικά!
Admin- Admin
Απ: Πως ηταν οι ΟΝΑΡ????
Προσωπικά στην αρχή υπήρχε μια απογοήτευση από την προσελευση του κοσμου...Τελικά κατάλαβα ότι βγήκε κάτι καλό από όλη αυτή την ιστορία!!!Επρεπε να γινει κάποια στιγμή κατι τέτοιο,για να μάθει το ανεκπαίδευτο κοινό πέντε πράγματα και επιτέλους να ξεφύγουμε από την εποχή του κλαρίνου!!!
Οσο για τη συναυλία την θεωρώ επιτυχημένη!Μπράβο στα παιδιά του Θεσπιακού για την προσπάθια.....Πάντα τετοια ρε παιδες!!!
Υ.Γ:Στον Χαρούλη θα γίνει χαμος!!!!
Οσο για τη συναυλία την θεωρώ επιτυχημένη!Μπράβο στα παιδιά του Θεσπιακού για την προσπάθια.....Πάντα τετοια ρε παιδες!!!
Υ.Γ:Στον Χαρούλη θα γίνει χαμος!!!!
bill87
ρε μπιλυ τι εγινε με τον χαρουλη? μηπως ηρθε και δεν τον ειδαμε???
george-papei
george papei τι θα ελεγες να τον φερουμε στο μαγαζι τον χειμωνα?
Ξαδερφε δεν κανω πλακα, σκεψου το. Αν και εγω εχω να προτεινω κατι καλυτερο. Τι λες?
Ξαδερφε δεν κανω πλακα, σκεψου το. Αν και εγω εχω να προτεινω κατι καλυτερο. Τι λες?
panagos- Thespiakos - MOD
μου αρέσει που εσείς οι νέοι έχετε τουλάχιστον βλέψεις...
παιδιά, έχουμε φάει τα μουτρα μας 250 χιλιάδες φορές...
καλώς ή κακώς μόνο η Πυργάκη (και αυτή παίζεται...) θα σας βγάλει τα έξοδα...
για αυτό αφήστε τους ηρωισμούς και άν θέλετε να δείτε τον Χαρούλη περιμένετε εώς τον φλεβάρη που θα παίξει στον Σταυρό του Νότου...Θα έχει β΄γαλει και καινούριο δίσκο κιόλας made by thanasis...
Μπράβο πάντως για την σκεψη...
και δε μου λές ρε παναή...ποιά είναι η άλλη σκέψη??
παιδιά, έχουμε φάει τα μουτρα μας 250 χιλιάδες φορές...
καλώς ή κακώς μόνο η Πυργάκη (και αυτή παίζεται...) θα σας βγάλει τα έξοδα...
για αυτό αφήστε τους ηρωισμούς και άν θέλετε να δείτε τον Χαρούλη περιμένετε εώς τον φλεβάρη που θα παίξει στον Σταυρό του Νότου...Θα έχει β΄γαλει και καινούριο δίσκο κιόλας made by thanasis...
Μπράβο πάντως για την σκεψη...
και δε μου λές ρε παναή...ποιά είναι η άλλη σκέψη??
Thanos- Spammer
Ξαδερφε πολυ καλη ιδεα και μεβαλες σε σκεψεις αλλα.... αυτη τη στιγμη το καταστημα εχει την αναγκη κεφαλαιου προκειμενου να γινει και παλι φιλικο προς τους πελατες, αν ειχα καταληξει επαγγελματικα και εμενα μονιμα στο χωριο πιστεψε με θα το ειχα προσπαθησει αλλα τωρα ο μητσος δε νομιζω να την παλευει για τετοιες καταστασεις... του μητσο δωστου κοκαρι και παρτου την ψυχη.... αλλη ιδεα? ειμαι περιεργος...
george-papei
Η επομενη προταση ειναι για το καλοκαιρι και επειδη ειναι υπερβολικα δυσκολη η οργανωση του θελει πολυ συζητηση και πολλους ενδιαφερομενους. Εχει να κανει με μουσικη της περιοχης, μιας αλλης εποχης ομως. Μη ψαχνεις στο προσφατο παρελθον. Αναφερομαι για πολυ παλαιοτερα.
panagos- Thespiakos - MOD
:: Χαλαρή κουβεντούλα... :: Μουσική
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης