Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας 2008-09

+18
"ΦΙΡΜΑ"
Dartanian
gelob
ο υποκοντριος
morfomeno?
thespiaka
silverakis
kalogr
PARALIAS
panagos
Selias
Admin
think pink
vasiliou
kyr
Thanos
skroutz
bill87
22 απαντήσεις

Σελίδα 13 από 18 Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας 2008-09 - Σελίδα 13 Empty Απ: Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας 2008-09

Δημοσίευση  panagos Δευ Φεβ 23, 2009 4:07 pm

Η στιγμη δεν ηταν καταλληλη για να κανουμε γλεντια. Επρεπε να ημαστε συγκεντρωμενοι στο ματς με τα Οινοφυτα. Τωρα που πηραμε την νικη, παμε στο αγωνα με την Ελλοπια να τα παιξουμε ολα σε ενα ματς σταθμο για την παραμονη. Αν χαναμε βαθμους στα Οινοφυτα και με δεδομενο οτι δεν θα παρουμε πουθενα πετσινους βαθμους, σημερα θα παρακαλουσαμε για θαυματα. Αυτο λοιπον που θελαμε με την κοπη πιτας, ηταν να μαζευτει ολη η ομαδα σε κλειστο κυκλο, χωρις τυμπανοκρουσιες για να ερθουν πιο κοντα οι ποδοσφαιριστες και να φτιαξουμε ενα πιο οικογενειακο κλιμα εν οψει της δυσκολης συνεχειας. Αλλωστε οπως θα ειδατε οσοι ησαστε στο γηπεδο, δεν ελλειψαν οι γκρινιες μεταξυ των ποδοσφαιριστων. Παμε λοιπον ενωμενοι να παρουμε την νικη με τους γειτονες και να επαναφερουμε την ταξη.
panagos
panagos
Thespiakos - MOD
Thespiakos - MOD

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας 2008-09 - Σελίδα 13 Empty Απ: Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας 2008-09

Δημοσίευση  Thanos Τετ Φεβ 25, 2009 1:43 pm

ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΜΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΙ...

έτοιμη η ομάδα για τον υπέρ πάντων αγών?
Thanos
Thanos
Spammer
Spammer

Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας 2008-09 - Σελίδα 13 Empty -

Δημοσίευση  GR Τετ Φεβ 25, 2009 2:36 pm

Η προπόνηση τελικά σήμερα που και πότε θα γίνει?
GR
GR

Δημοσίευση  Thanos Τετ Φεβ 25, 2009 2:42 pm

τα μέχρι τώρα δεδομένα λένε για Δομβραίνα στίς 18:00! λογικά εαν αλλάξει κάτι θα υπάρχει ενημέρωση...
Thanos
Thanos
Spammer
Spammer

Δημοσίευση  bill87 Τετ Φεβ 25, 2009 2:54 pm

ρε αυριο εχει προπόνηση????
bill87
bill87

Δημοσίευση  panagos Τετ Φεβ 25, 2009 4:50 pm

Φυσικα και εχει προπονηση αυριο bill87.
Εισαι ετοιμος για το Σαββατο;
Αν καταφερεις να κανεις αυριο προπονηση, θα εισαι σιγουρα ετοιμος.
Ετσι παιχταρα μου;

περιμενω απαντηση θετικη.
panagos
panagos
Thespiakos - MOD
Thespiakos - MOD

Δημοσίευση  kyr Τετ Φεβ 25, 2009 11:11 pm

bill έχουμε στην Δομβραίνα στις 18''00 Smile Smile Smile σε περιμένουμε ρεεεεεεε
kyr
kyr

Δημοσίευση  bill87 Πεμ Φεβ 26, 2009 1:28 pm

panagos έγραψε:Φυσικα και εχει προπονηση αυριο bill87.
Εισαι ετοιμος για το Σαββατο;
Αν καταφερεις να κανεις αυριο προπονηση, θα εισαι σιγουρα ετοιμος.
Ετσι παιχταρα μου;

περιμενω απαντηση θετικη.

Πρόεδρε 5κ20 θα είμαι Θήβα..ελπίζω να προλάβω
bill87
bill87

Δημοσίευση  GR Πεμ Φεβ 26, 2009 1:47 pm

Είπαμε την Κυριακή το βράδυ στον Μπαμπούλα πάρτι μασκέ.
Λοιπόν εγώ την Κυριακή το πρωί λέω όλη η ομάδα στο γήπεδο για διαγωνισμό ΠΑΠΟΥ – ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ!
bounce
GR
GR

Δημοσίευση  bill87 Πεμ Φεβ 26, 2009 2:26 pm

GR έγραψε:Είπαμε την Κυριακή το βράδυ στον Μπαμπούλα πάρτι μασκέ.
Λοιπόν εγώ την Κυριακή το πρωί λέω όλη η ομάδα στο γήπεδο για διαγωνισμό ΠΑΠΟΥ – ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ!
bounce

Ρε GR συνήθως την Καθαρά Δευτέρα πετάνε πάπο από ότι ξέρω.. Shocked Shocked Shocked lol! lol! lol!
αλλά ωραία η ιδέα σου!!!!!
bill87
bill87

Δημοσίευση  Thanos Πεμ Φεβ 26, 2009 9:06 pm

δεν αφήνετε τις λαμακίες λέω εγώ με τους πάπους!!!

bill87...καλη η προπόνηση ρε?

GR, μόνο για χαρταετό κάνεις!!

ρε έχουμε μα΄τς φωτιά και εσείς λέτε εδω μέσα για χαρταετούς και μιρδικίες???

η προπόνηση σήμερα ήταν καλή σχετικά.Αν και είχαμε κάποιες ελλείψεις όλα πήγαν καλά.Ας ελπίσουμε οτι οι τραυματίες θα γιάνουν (πάλι θα κάνει το θαυμα του ο Αγιος καραμάνης... Twisted Evil ) και η ομάδα θα είναι έτοιμη για το Σάββατο!
Thanos
Thanos
Spammer
Spammer

Δημοσίευση  GR Παρ Φεβ 27, 2009 8:53 am

Λοιπόν, ο χαρταετός πρέπει να έχει παράσταση του σήματος του Θεσπιακου από μπροστά. Πίσω να υπάρχει το νούμερο και το όνομα κάθε παίχτη. Πρέπει να έχει ο καθένας 200 μέτρα σπάγκο στην καλούμπα του. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 5 μποφόρ και η ομαδαρα θα κερδίσει σίγουρα την Ελλοπία. tongue tongue
GR
GR

Δημοσίευση  panagos Σαβ Φεβ 28, 2009 9:25 pm

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΠΛΑΤΑΙΕΣ
2-1
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ
4-0
ΔΗΛΕΣΙ-ΚΑΠΑΡΕΛΛ
3-1
ΠΗΓΑΣΟΣ-ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ
4-0
ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ-ΕΛΛΟΠΙΑ
1-0
ΚΑΛΛΙΘΑΙΚΟΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
0-2
ΔΑΦΝΗ-ΟΙΝΟΦΥΤΑ
6-0
ΛΕΥΚΤΡΑ-ΕΝΩΣΗ
1-1
ΑΣΩΠΙΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ
0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΔΗΛΕΣΙ...................68
ΔΑΦΝΗ....................64
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.............57
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ.............54
ΕΝΩΣΗ...................47
ΛΕΥΚΤΡΑ ...............46
ΠΛΑΤΑΙΕΣ...............40
ΙΩΝΙΚΟΣ.................38
ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ.............37
ΠΗΓΑΣΟΣ ..............36
ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ.............28
ΔΙΟΝΥΣΟΣ..............28
ΕΛΛΟΠΙΑ ...............26
ΔΙΣΤΟΜΟ ..............24
ΚΑΛΛΙΘΑΙΚΟΣ.........17
ΑΣΩΠΙΑ..................17
ΟΙΝΟΦΥΤΑ.............13
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ............4

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΠΛΑΤΑΙΕΣ-ΔΗΛΕΣΙ
ΔΙΣΤΟΜΟ-ΠΗΓΑΣΟΣ
ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ-ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΑΙΚΟΣ
ΕΛΛΟΠΙΑ-ΔΑΦΝΗ
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-ΛΕΥΚΤΡΑ
ΟΙΝΟΦΥΤΑ-ΑΣΩΠΙΑ
ΕΝΩΣΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την panagos στις Δευ Μαρ 02, 2009 1:06 pm, 2 φορές συνολικά
panagos
panagos
Thespiakos - MOD
Thespiakos - MOD

Δημοσίευση  Thanos Κυρ Μαρ 01, 2009 3:40 pm

ωραία...είμαι ο πρώτος που θα ποσταρω! χωρίς πολλά πολλά

βεντούζα...
μπράβο σε όλους τους παράγοντες για την νίκη:ποδοασφαιριστες,προπονητη,διοίκηση,φιλάθλους

κατσαρέ...καλώς ήρθες στο σπίτι μας...σαν καλεσμένος μας έφερες ένα πολύ ωραίο δώρο...γκολάκι περιποιημένο στο 90'...

καλώς ήρθες στην οικογένεια του θεσπιακού...
φαντάζομαι οτι απο την ν΄'εα εβδομάδα τα σχόλια θα πάρουν φωτιά...

τα λέμε.....
Thanos
Thanos
Spammer
Spammer

Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας 2008-09 - Σελίδα 13 Empty θεσπιακος-ελοπια 1-0

Δημοσίευση  GR Δευ Μαρ 02, 2009 12:01 am

ΚΑΙ ΝΟΥ ΡΙΟΣ! – ΚΑΙ ΝΟΥ ΡΙΟΣ! – ΚΑΙ ΝΟΥ ΡΙΟΣ!

ΤΟΥΣ ΝΙ ΚΗΣΑΜΕ! – ΤΟΥΣ ΝΙ ΚΗΣΑΜΕ! – ΤΟΥΣ ΝΙ ΚΗΣΑΜΕ!

ΘΕ ΣΠΙΑΚΟΣ! – ΘΕ ΣΠΙΑΚΟΣ! – ΘΕ ΣΠΙΑΚΟΣ!

ΘΑ ΠΕ ΡΑΣΟΥΜΕ! – ΘΑ ΠΕ ΡΑΣΟΥΜΕ! – ΘΑ ΠΕ ΡΑΣΟΥΜΕ!

ΧΑ ΡΟΥΜΕΝΟΙ! – ΧΑ ΡΟΥΜΕΝΟΙ! – ΧΑ ΡΟΥΜΕΝΟΙ!

ΓΑ ΛΟ ΠΟΥΛΕΣ! – ΓΑ ΛΟ ΠΟΥΛΕΣ! – ΓΑ ΛΟ ΠΟΥΛΕΣ!

ΔΕΝ ΠΛΗ ΡΩΝΟΥΜΕ! – ΔΕΝ ΠΛΗ ΡΩ ΝΟΥΜΕ! – ΔΕΝ ΠΛΗ ΡΩ ΝΟΥΜΕ!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ! – ΠΡΟΕΔΡΟΣ! – ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

ΠΑ ΛΙ ΚΑ ΡΙΑ! – ΠΑ ΛΙ ΚΑ ΡΙΑ! – ΠΑ ΛΙ ΚΑ ΡΙΑ!

ΦΙΛΑΘΛΟΙ! – ΦΙΛΑΘΛΟΙ! – ΦΙΛΑΘΛΟΙ!

ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ! – ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ! – ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ!

ΒΟΥ ΓΚΑ! – ΒΟΥ ΓΚΑ! – ΒΟΥ ΓΚΑ!
cheers cheers cheers cheers cheers
GR
GR

Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας 2008-09 - Σελίδα 13 Empty .........

Δημοσίευση  antonis Δευ Μαρ 02, 2009 12:04 am

μπραβο στα παιδια..... afro
antonis
antonis

Δημοσίευση  morfomeno? Δευ Μαρ 02, 2009 12:14 am

Λοιπόν μάγκες τα πράγματα έχουν ως εξής : όπως γνωρίζουν ορισμένοι , δίνω μεγάλη έμφαση στην νοοτροπία της ομάδος .Δεν μου αρέσει να αναφέρονται υπερβολικά διθυραμβικά σχόλια για το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά να βλέπουμε το παιχνίδι από όλες τις οπτικές γωνίες .Ναι παίξαμε καλύτερα και πιο αποφασίστηκα και με την βοήθεια λίγο της τύχης (σημ.δοκάρι στο 75’) κερδίσαμε. Έτσι απλά . Εάν χάναμε όλοι θα βρίζανε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές καθώς και τον προπονητή για τις επιλογές του . Έχω άδικο??? Ίσως είναι η πρώτη φορά που μιλάω για διακριθέντες (χωρίς υστερήσαντες) αλλά την μικρή διαφορά έκαναν δύο παίχτες που δεν αναφερθήκανε από κανέναν.( ο kyr ξέρει). Και όσον αφορά για τον Κατσαρό , που ειπώθηκε ότι είναι ξένος ένα θα πω: ξένος δεν είναι κανένας παίχτης , είτε έχει μεγαλώσει στο χωριό είτε όχι , από την στιγμή που δεν πληρώνεται . όλοι ανήκουν στην παρέα του χωρίου και όλοι γίνονται φίλαθλοι της ομάδος . Αντιρρήσεις ??? afro afro afro
morfomeno?
morfomeno?

Δημοσίευση  Thanos Τρι Μαρ 03, 2009 11:59 am

GR έγραψε:ΚΑΙ ΝΟΥ ΡΙΟΣ! – ΚΑΙ ΝΟΥ ΡΙΟΣ! – ΚΑΙ ΝΟΥ ΡΙΟΣ!

ΤΟΥΣ ΝΙ ΚΗΣΑΜΕ! – ΤΟΥΣ ΝΙ ΚΗΣΑΜΕ! – ΤΟΥΣ ΝΙ ΚΗΣΑΜΕ!

ΘΑ ΠΕ ΡΑΣΟΥΜΕ! – ΘΑ ΠΕ ΡΑΣΟΥΜΕ! – ΘΑ ΠΕ ΡΑΣΟΥΜΕ!

ΧΑ ΡΟΥΜΕΝΟΙ! – ΧΑ ΡΟΥΜΕΝΟΙ! – ΧΑ ΡΟΥΜΕΝΟΙ!

ΓΑ ΛΟ ΠΟΥΛΕΣ! – ΓΑ ΛΟ ΠΟΥΛΕΣ! – ΓΑ ΛΟ ΠΟΥΛΕΣ!

ΔΕΝ ΠΛΗ ΡΩΝΟΥΜΕ! – ΔΕΝ ΠΛΗ ΡΩ ΝΟΥΜΕ! – ΔΕΝ ΠΛΗ ΡΩ ΝΟΥΜΕ!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ! – ΠΡΟΕΔΡΟΣ! – ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

ΠΑ ΛΙ ΚΑ ΡΙΑ! – ΠΑ ΛΙ ΚΑ ΡΙΑ! – ΠΑ ΛΙ ΚΑ ΡΙΑ!

ΦΙΛΑΘΛΟΙ! – ΦΙΛΑΘΛΟΙ! – ΦΙΛΑΘΛΟΙ!

ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ! – ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ! – ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ!

ΒΟΥ ΓΚΑ! – ΒΟΥ ΓΚΑ! – ΒΟΥ ΓΚΑ!
cheers cheers cheers cheers cheers

σιγά ρε...τον καραντά κερδίσαμε, όχι την Σάντος...

ΓΡΑΦΙΚΟΣ - ΓΡΑΦΙΚΟΣ - ΓΡΑΦΙΚΟΣ Very Happy Very Happy

morfomeno? έγραψε:Λοιπόν μάγκες τα πράγματα έχουν ως εξής : όπως γνωρίζουν ορισμένοι , δίνω μεγάλη έμφαση στην νοοτροπία της ομάδος .Δεν μου αρέσει να αναφέρονται υπερβολικά διθυραμβικά σχόλια για το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά να βλέπουμε το παιχνίδι από όλες τις οπτικές γωνίες .Ναι παίξαμε καλύτερα και πιο αποφασίστηκα και με την βοήθεια λίγο της τύχης (σημ.δοκάρι στο 75’) κερδίσαμε. Έτσι απλά . Εάν χάναμε όλοι θα βρίζανε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές καθώς και τον προπονητή για τις επιλογές του . Έχω άδικο??? Ίσως είναι η πρώτη φορά που μιλάω για διακριθέντες (χωρίς υστερήσαντες) αλλά την μικρή διαφορά έκαναν δύο παίχτες που δεν αναφερθήκανε από κανέναν.( ο kyr ξέρει). Και όσον αφορά για τον Κατσαρό , που ειπώθηκε ότι είναι ξένος ένα θα πω: ξένος δεν είναι κανένας παίχτης , είτε έχει μεγαλώσει στο χωριό είτε όχι , από την στιγμή που δεν πληρώνεται . όλοι ανήκουν στην παρέα του χωρίου και όλοι γίνονται φίλαθλοι της ομάδος . Αντιρρήσεις ??? afro afro afro

Συμφωνώ εν μέρει...έχεις δίκιο όσον αφορά το πρώτο σκέλος! το έχω γράψει και πιο παλιά! όχι όπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη..δεν είναιέτσι μάγκες!!! κλασικά όλα κρίνονται βάσει αποτελέσματος απο τους πιο πολλούς!!!δυστυχώς!!τώρα όσο για τον κατσαρό...εντάξει ρε'συ..όταν λέμε οτι είναι ξένος δεν εννοούμε οτι είναι και ξένο σώμα! ίσα ίσα που προχτές απέδειξε οτι την πονάει την ομάδα πιο πολύ και απο ορισμένους ρημοκαστρέους ποδοσφαιριστές!! σπόντα ξεσπόντα έτσι είναι κύριοι...δεν χρειάζεται όμως να παίρνουν αέρα τα μυαλά μας...ας συνεχίζουμε να πατάμε στην γή και μπορούμς να πετάξουμε όταν το κοντέρ θα έχει τερματίσει και θα είμαστε ακόμα στην Α'...
Thanos
Thanos
Spammer
Spammer

Δημοσίευση  kyr Τρι Μαρ 03, 2009 12:26 pm

Έλα ρε μεγάλε Άρη Σταθάκη με τα κοντέρ σου......... Razz Razz Razz
kyr
kyr

Δημοσίευση  gelob Τρι Μαρ 03, 2009 12:40 pm

Εγώ έχω ψιλοσκάσει με το εξής. Μετά από συνομιλία 6 παιχτών στον Μπαμπούλα μετά χαράς διαπιστώσαμε ότι για πρώτη φορά μετά από 10 αγωνιστικές ο Χάρης δεν ήταν εμβιπι. Λάβετε υπόψη ότι συμφώνησε και ο ίδιος λέγοντας ότι "είχα καιρό να ασχοληθώ δύο φορές σοβαρά. Πρώτη φορά μετά από καιρό δεν έφθανε η μπάλα με αξιώσεις. Μπράβο!".

Η πλάκα είναι ότι εν αντιθέσει με ότι είδαν στο γήπεδο η πλειονότητα των πρωταγωνιστών- ποδοσφαιριστών και του Χάρη, η συζήτηση είναι ότι μας έσωσε ο Χάρης. Νομίζω ότι υποτιμά την πιο απόλυτη απόδοση της άμυνας μας (και δεν εννοώ μόνο τους 5 της άμυνας).
gelob
gelob

Δημοσίευση  Thanos Τρι Μαρ 03, 2009 12:52 pm

gelob έγραψε:Εγώ έχω ψιλοσκάσει με το εξής. Μετά από συνομιλία 6 παιχτών στον Μπαμπούλα μετά χαράς διαπιστώσαμε ότι για πρώτη φορά μετά από 10 αγωνιστικές ο Χάρης δεν ήταν εμβιπι. Λάβετε υπόψη ότι συμφώνησε και ο ίδιος λέγοντας ότι "είχα καιρό να ασχοληθώ δύο φορές σοβαρά. Πρώτη φορά μετά από καιρό δεν έφθανε η μπάλα με αξιώσεις. Μπράβο!".

Η πλάκα είναι ότι εν αντιθέσει με ότι είδαν στο γήπεδο η πλειονότητα των πρωταγωνιστών- ποδοσφαιριστών και του Χάρη, η συζήτηση είναι ότι μας έσωσε ο Χάρης. Νομίζω ότι υποτιμά την πιο απόλυτη απόδοση της άμυνας μας (και δεν εννοώ μόνο τους 5 της άμυνας).

+1
Thanos
Thanos
Spammer
Spammer

Δημοσίευση  kyr Τρι Μαρ 03, 2009 12:56 pm

+2
kyr
kyr

Δημοσίευση  GR Τρι Μαρ 03, 2009 1:37 pm

Ρε συ Θάνο νόμιζα ότι είχες χιούμορ. Αλά με τα χρόνια μόλον σου έφυγε.
Αφού δεν τα καταφέρνεις ας σου κάνω ανάλυση.
Σπάσαμε επιτέλους την παράδοση που ήθελε να χάνουμε πάντα από την Ελλοπία. Η ομαδαρα τα κατάφερε πάλι.
Ο κατσαρός πιστεύω θα δώσει μεγάλη βοήθεια. Φαίνεται και από ότι έχω μάθει είναι πολύ καλός. Με την νίκη αυτή δεν πανηγυρίζουμε μόνο ότι τα καταφέραμε με την Ελλοπία, αλλά το ότι ανεβήκαμε πολύ σαν θέση στην βαθμολογία. Τώρα είμαστε σχεδόν σίγουροι πως θα μείνουμε στην Α`. Το σπουδαιότερο είναι ότι προχωράμε με την αξία μας και χωρίς την βοήθεια άλλων ομάδων.
Μετά από όλα αυτά πάμε για μεγάλο γλέντι σον μπαμπούλα και θα πάμε σπίτι με τα γόνατα όπως αναφέρει ο μεγάλος Τσαλου!
GR
GR

Δημοσίευση  gelob Τρι Μαρ 03, 2009 1:54 pm

Για κάντε λιανό τι εννοείτε με τα +1, +2 κ.λ.π. για τους μη forumistas.
gelob
gelob

Δημοσίευση  bill87 Τρι Μαρ 03, 2009 6:59 pm

Έλα ρε ομάδα το μάτσ με την Ελλοπία είναι πλέον παρελθόν!!!Μπράβο !!!!
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας...Πάμε δυνατά για την 3η σερί νίκη το σάββατο
bill87
bill87

Σελίδα 13 από 18 Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης