Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας 2008-09
+18
"ΦΙΡΜΑ"
Dartanian
gelob
ο υποκοντριος
morfomeno?
thespiaka
silverakis
kalogr
PARALIAS
panagos
Selias
Admin
think pink
vasiliou
kyr
Thanos
skroutz
bill87
22 απαντήσεις
Σελίδα 14 από 18
Σελίδα 14 από 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Απ: Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας 2008-09
Αυριο προπονηση στα Βαγια στις 6:30.
Διπλο με τον Παμβαγιακο.
Μη λειψει κανεις.
Διπλο με τον Παμβαγιακο.
Μη λειψει κανεις.
panagos- Thespiakos - MOD
meta apo titanies prospathies brethikan ta kleidia tou ghpedou! h proponhsh elabe xwra kanonika me ton aritmho twn 10 atomwn (perIpou 5 podosfairistwn).sta syn h parousia toy xarh opou mas dothike h eukairia na kanoume SOUT!!!!POLLA SOUT!!!
Thanos- Spammer
mprabo sta paidia kerdisate mia simantiki niki, pistebo oti mporite kalitera,
kai pali mprabo se oloys.
kai pali mprabo se oloys.
Dartanian
-
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ! ΘΕΣΠΙΑΚΑΡΑ ΚΑΡΓΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣTΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ! ΑΨΟΓΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣTΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ! ΑΨΟΓΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!
GR
GR έγραψε:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣTΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ! ΑΨΟΓΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!
έλα ρε...πώς κάνετε έτσι!!! καπαρελέοι είναι...
αφήστε τα αυτά....όλοι ξέρουμε οτι εμείς το πήραμε το ματσάκι στα ίσια και παληκαρήσια...και με πολύ κλωτσιά, πόλεμο στους παίκτες και στην εξέδρα...
μπράβο στα παιδιά...εαν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό, όυτε μπαράζ δεν θα παίξουμε κύριοι...μπράβο...
Thanos- Spammer
Πολύ κακός αγώνας. Πολύ λίγες φάσεις. Και αυτό γιατί δεν μας αφήναν να παίξουμε από το ξύλο που μαζέψαμε. Δεν είναι τυχαίο που βάλαμε γκολ από στημένα. 54329 χτυπήσαμε, ευτυχώς μπήκαν τρία και παραλίγο 4. Μαρίνης, εγώ, Κυριάκος, Τσαλού, Σωτήρακης, Κατσαρός φύγαμε με μελανιές. Πώς να παίξεις μπάλα; Ευτυχώς που είχε κουρευτεί ο Κιούσης και σκοράραμε γιατί η μπάλα δεν έφτανε ποτέ στα καρέ της μιας ή της άλλης ομάδας.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πανάθλιο. Ξύλο, ξύλο, ξύλο. Έπρεπε να μείνουν με 9 παίχτες από πολύ νωρίς. Πολύ καλή απόδοση από τον Βασιλάκη τον Τσένκο, τον Σωτήρη, από τον Τσαλού, προφανώς από τον Κιούση. Επίσης, έλαμψε δια των ασίστεων και ο bill που σέρβιρε τα γκολάκια.
Στα γκολ που φάγαμε είχαν και πολύ τύχη οι ξυλοκόποι. Πάντως υπήρχε πολύ καλή ψυχολογία. Αποκορύφωμα ήταν ότι στα αποδυτήρια είπαμε μόνο δύο κουβέντες για τον αγώνα και μετά μιλάγαμε για άσχετα μιας και όλα πηγαίναν πολύ καλά, αν εξαιρεθεί το ξύλο που τρώγαμε.
Οι φίλαθλοι έδωσαν παρόν και έχουν γίνει ένας ακόμη λόγος να μείνουμε στην κατηγορία. Με την έννοια ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα που την βλέπει κόσμος. Που θυμίζουν ότι δεν είναι η Α' κατηγορία παιδικό πρωτάθλημα.
Έλειψαν οι ανάσες του Γιάννη του Σελιανίτη. Κουράστηκα όταν μου ζητήθηκε να παίξω μπακ χαφ με δύο αντίπαλους στη γραμμή.
Καλή η προσπάθεια από όλους... Η Δ' έχει έξοδα...
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πανάθλιο. Ξύλο, ξύλο, ξύλο. Έπρεπε να μείνουν με 9 παίχτες από πολύ νωρίς. Πολύ καλή απόδοση από τον Βασιλάκη τον Τσένκο, τον Σωτήρη, από τον Τσαλού, προφανώς από τον Κιούση. Επίσης, έλαμψε δια των ασίστεων και ο bill που σέρβιρε τα γκολάκια.
Στα γκολ που φάγαμε είχαν και πολύ τύχη οι ξυλοκόποι. Πάντως υπήρχε πολύ καλή ψυχολογία. Αποκορύφωμα ήταν ότι στα αποδυτήρια είπαμε μόνο δύο κουβέντες για τον αγώνα και μετά μιλάγαμε για άσχετα μιας και όλα πηγαίναν πολύ καλά, αν εξαιρεθεί το ξύλο που τρώγαμε.
Οι φίλαθλοι έδωσαν παρόν και έχουν γίνει ένας ακόμη λόγος να μείνουμε στην κατηγορία. Με την έννοια ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα που την βλέπει κόσμος. Που θυμίζουν ότι δεν είναι η Α' κατηγορία παιδικό πρωτάθλημα.
Έλειψαν οι ανάσες του Γιάννη του Σελιανίτη. Κουράστηκα όταν μου ζητήθηκε να παίξω μπακ χαφ με δύο αντίπαλους στη γραμμή.
Καλή η προσπάθεια από όλους... Η Δ' έχει έξοδα...
gelob
gelob έγραψε:Στα γκολ που φάγαμε είχαν και πολύ τύχη οι ξυλοκόποι.
τελείωσε και ο χειμώνας ρε γαμώτο και έχω κάτι ελιές να κόψουμε...θα έρθουν εαν τους πώ? τι μεροκάμματο πέρνουν?
άστους gelob...δεν πειράζει...΄΄ετσι έπαιξαν άλλωστε και με την ελλοπία...πολύ ξύλο είχε πέσει και σε αυτό το μάτςμιλάμε για 3 παγκόσμιος πόλεμος είχε γίνει...άσχετα εαν τώρα θα βγούνε και θα πούνε...δίαφορα...
Thanos- Spammer
-
ΕΛΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΟΣΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΥΡ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΤΟΣ FORUM...
GR
ρεεεεεεεε
προπόνηση σήμερα...για να μην ξεχνιόμαστε κιόλα...
προπόνηση σήμερα...για να μην ξεχνιόμαστε κιόλα...
Thanos- Spammer
17''30 έχω οδοντογιατρό και καπάκι προπόνηση παιχταρά μου για τρελά 10λεπτα σε θέλω έτοιμο έτσι???
kyr
kalimera palikarades mou...
sigxaritiria gia ti spoudaia emfanisi kai niki mesa sto kaparelli...
ksenerosa para poli pou den epaiksa s'auto to mats..
kyr ti ora proponisi apopse????
anipomono giati exo mia ebdomada na akoumpiso to topi kai exo ksefigei!!!!
ta leme.....
ta metaforiko pros ti proponisi kaliptei to tsiligotaxi by John St...
osoi pistoi proselthete... prosfora: metafora se edres omadon ano ton 50 eurw dorean espressaki gia ti diadromi...
sigxaritiria gia ti spoudaia emfanisi kai niki mesa sto kaparelli...
ksenerosa para poli pou den epaiksa s'auto to mats..
kyr ti ora proponisi apopse????
anipomono giati exo mia ebdomada na akoumpiso to topi kai exo ksefigei!!!!
ta leme.....
ta metaforiko pros ti proponisi kaliptei to tsiligotaxi by John St...
osoi pistoi proselthete... prosfora: metafora se edres omadon ano ton 50 eurw dorean espressaki gia ti diadromi...
Selias
18''30 στο Arena stadium of thespiakos προπόνηση για σήμερα φίλοι μου αγαπητοί Να είστε όλοι εκεί
kyr
gelob έγραψε:Να πάτε ρε... Να δούμε τι θα καταλάβετε...
Κανονικά πρέπει να γίνουν προπονήσεις και εκτός έδρας δε συμφωνείς gelob???
Προτείνω τυχαία μία Αθήνα μία Λαμία εναλλάξ...
bill87
Selias έγραψε:eutuxos pou den spoudazeis stin aleksandroupoli diladi...
bill87
Κοίτα και Αθήνα να ήταν, δε θα πήγαινα. Πονάω σε 2- 3 σημεία και ξανά φάρμακα... Πόσα λεφτά έχω χαλάσει Πρόεδρα;;;;...
gelob
gelob έγραψε:Κοίτα και Αθήνα να ήταν, δε θα πήγαινα. Πονάω σε 2- 3 σημεία και ξανά φάρμακα... Πόσα λεφτά έχω χαλάσει Πρόεδρα;;;;...
Μου φαίνεται πρέπει να κάνουμε μια εκδήλωση για να βγάλεις τα έξοδα!!!
bill87
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ
4-2
ΠΛΑΤΑΙΕΣ-ΔΗΛΕΣΙ
1-4
ΔΙΣΤΟΜΟ-ΠΗΓΑΣΟΣ
1-0
ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ-ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ
2-3
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΑΙΚΟΣ
1-1
ΕΛΛΟΠΙΑ-ΔΑΦΝΗ
0-4
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-ΛΕΥΚΤΡΑ
0-0
ΟΙΝΟΦΥΤΑ-ΑΣΩΠΙΑ
3-2
ΕΝΩΣΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ
2-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΔΗΛΕΣΙ...................71
ΔΑΦΝΗ....................67
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.............58
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ.............57
ΕΝΩΣΗ...................50
ΛΕΥΚΤΡΑ ...............47
ΠΛΑΤΑΙΕΣ...............40
ΙΩΝΙΚΟΣ.................38
ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ.............37
ΠΗΓΑΣΟΣ ..............36
ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ.............31
ΔΙΟΝΥΣΟΣ..............28
ΔΙΣΤΟΜΟ ..............27
ΕΛΛΟΠΙΑ ...............26
ΚΑΛΛΙΘΑΙΚΟΣ.........18
ΑΣΩΠΙΑ..................17
ΟΙΝΟΦΥΤΑ.............16
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ............5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΔΗΛΕΣΙ
ΠΗΓΑΣΟΣ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ
ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΙΕΣ
ΚΑΛΛΙΘΑΙΚΟΣ-ΔΙΣΤΟΜΟ
ΔΑΦΝΗ-ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ
ΛΕΥΚΤΡΑ-ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ
ΑΣΩΠΙΑ-ΕΛΛΟΠΙΑ
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
ΟΙΝΟΦΥΤΑ-ΕΝΩΣΗ
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ
4-2
ΠΛΑΤΑΙΕΣ-ΔΗΛΕΣΙ
1-4
ΔΙΣΤΟΜΟ-ΠΗΓΑΣΟΣ
1-0
ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ-ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ
2-3
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΑΙΚΟΣ
1-1
ΕΛΛΟΠΙΑ-ΔΑΦΝΗ
0-4
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-ΛΕΥΚΤΡΑ
0-0
ΟΙΝΟΦΥΤΑ-ΑΣΩΠΙΑ
3-2
ΕΝΩΣΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ
2-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΔΗΛΕΣΙ...................71
ΔΑΦΝΗ....................67
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.............58
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ.............57
ΕΝΩΣΗ...................50
ΛΕΥΚΤΡΑ ...............47
ΠΛΑΤΑΙΕΣ...............40
ΙΩΝΙΚΟΣ.................38
ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ.............37
ΠΗΓΑΣΟΣ ..............36
ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ.............31
ΔΙΟΝΥΣΟΣ..............28
ΔΙΣΤΟΜΟ ..............27
ΕΛΛΟΠΙΑ ...............26
ΚΑΛΛΙΘΑΙΚΟΣ.........18
ΑΣΩΠΙΑ..................17
ΟΙΝΟΦΥΤΑ.............16
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ............5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΔΗΛΕΣΙ
ΠΗΓΑΣΟΣ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ
ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΙΕΣ
ΚΑΛΛΙΘΑΙΚΟΣ-ΔΙΣΤΟΜΟ
ΔΑΦΝΗ-ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ
ΛΕΥΚΤΡΑ-ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ
ΑΣΩΠΙΑ-ΕΛΛΟΠΙΑ
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
ΟΙΝΟΦΥΤΑ-ΕΝΩΣΗ
panagos- Thespiakos - MOD
bill87 έγραψε:gelob έγραψε:Κοίτα και Αθήνα να ήταν, δε θα πήγαινα. Πονάω σε 2- 3 σημεία και ξανά φάρμακα... Πόσα λεφτά έχω χαλάσει Πρόεδρα;;;;...
Μου φαίνεται πρέπει να κάνουμε μια εκδήλωση για να βγάλεις τα έξοδα!!!
ksehaste auta pou kserate...to epomeno einai gia party mas bill...
thespiakara reeeeeeeeeee.....
aurio kanonizw gia tiw proponhseis tetarth-pempth sthn dovrena...tha enhmerwsw...
Thanos- Spammer
Κανόνα να έχει και Πλάκα την Πέμπτη και να μην έχουν δουλειά τα προποτζίδικα. Ξέρουν οι μισοί τι εννοώ...
gelob
Tετάρτη και Πέμπτη προπόνηση στην Δομβραίνα στις 18''30 και με τα κλειδιά στο χέρι. Όσο για εχθές στην προπόνηση είμασταν 8 άτομα και ένας πρώην ποδοσφαιριστής Ζέσταμα μετά βάρη ένα 10λεπτο και καπάκι 10λεπτο με ανοίγματα στις διαγωνίους και μετά μπάνιο.Το μόνο κακό εχθές ήταν ο πόλυ δυνατός αέρας Ο πρόεδρος για άλλη μια φορά έκανε τον θεατή
kyr
gelob έγραψε:Κανόνα να έχει και Πλάκα την Πέμπτη και να μην έχουν δουλειά τα προποτζίδικα. Ξέρουν οι μισοί τι εννοώ...
ναι ρε...θα έχει πλάκα την Πέμπτη...θα έρθα και εγώ...
άτιμο κίνο...μας δημιουργείς απουσίες!!!
Thanos- Spammer
Σελίδα 14 από 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Σελίδα 14 από 18
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης